Welkom bij Alles Rondom Auto’s

DATUM

August 5, 2017

CATEGORIE
DEEL

Klaar voor de start…

Allereerst van harte welkom op deze pagina: allesrondomautos.nl. Vanaf hier zullen wij alles gaan delen met jullie. Met alles bedoelen we alles wat ook maar iets met auto’s te maken heeft. Op de site staan nu al verschillende musea, specialisten en fabrieken en de komende tijd gaan we door met het verzamelen van relevante informatie, zodat het een steeds betere website wordt om inspiratie op te doen.

Daarnaast zullen we ook verschillende locaties bezoeken en hier een blog en- of vlog van maken. We delen onze ervaringen over wat er te doen is en geven aan of het de moeite waard is om zelf een bezoekje te gaan brengen.

Voor de eerste blog kwamen we in contact met de firma Rüttchen in Breda. Na een leuk telefoongesprek was de eerste afspraak al snel een feit. Binnen een week konden we onze eerste blog en vlog gaan vormgeven. Een hele leuke ervaring die ons goede moed en een dosis inspiratie heeft gegeven voor een volgende keer. Rüttchen bedankt!

De tweede afspraak staat al gepland. We geven je alvast een tipje van de sluier: het is van Italiaanse bodem en schiet onder de vijf seconden naar de 100. De ervaringen hiermee en hierover zullen we zeker plaatsen, voeg deze site toe aan je favorieten en volg ons op Social Media.