AUDI

Het museum is gevestigd in een opvallend rond gebouw. Een bezoek aan dit museum is een reis door de tijd. Je loopt van boven naar beneden in een cirkel tegen de klok in en komt de modellen tegen vanaf begin 20ste eeuw tot heden.

Meer info

BMW

Alle modellen gerangschikt van oud naar nieuw onder één dak in een futuristisch gebouw. De geschiedenis en de ontwikkeling van het bedrijf komen aan bod en natuurlijk zijn er ook talloze auto’s en motoren te bewonderen.

Meer info

FERRARI

Naast een vaste tentoonstelling zijn er ook regelmatig wisselende exposities rondom een bepaald thema te bewonderen. In het museum zijn naast klassieke en moderne racewagens, de kampioensauto’s te vinden.

Meer info

LAMBORGHINI

Dit museum heeft een wisselende collectie dus het is nooit zeker welke modellen je er aan zult treffen. Zowel modellen uit het verleden als het heden zijn te bewonderen en soms worden er ook prototypes tentoongesteld.

Meer info

MERCEDES BENZ

Dit museum biedt een unieke reis langs de ontwikkeling van het merk. Er zijn tentoonstellingen van auto’s, bussen, vrachtwagens, hulpvoertuigen en racewagens inclusief uitleg van technische ontwikkelingen.

Meer info

PORSCHE

In het museum worden de klassiekers en de hedendaagse modellen tentoongesteld. Totaal zo’n 80 exemplaren die ondergebracht zijn in een mooie ruimte. Soms worden er exemplaren vervangen of elders neergezet. 

Meer info

VOLKSWAGEN

Er zijn regelmatig wisselende exposities. Tijdens je wandeling door het museum wordt het verhaal achter elke Volkswagen naar voren gebracht. Van oud naar nieuw, van personenauto naar racewagen, alles is er te vinden.

Meer info